Skip to main content

Concert Celtic Ways – Merain

Op 26 september brengt Merain een sprankelend en sfeervol Iers concert Op Hodenpijl. 

Wie aan Ierland denkt, denkt aan mystieke landschappen, aardige mensen en adembenemende muziek. Merain (zang, viool, Keltische harp) heeft voor haar concertprogramma Celtic Ways de prachtigste Ierse muziek verzameld. Laat je meevoeren in Merain’s verfijnde Ierse sferen.

Op het programma staan traditionele Ierse liederen en melodieën in geheel eigen bewerkingen. Daarnaast voert Merain je terug naar de tijd van de barokharpisten Connellan en O’Carolan. Ronduit verrassend zijn de akoestische bewerkingen van moderne nummers van Enya en Luka Bloom. Kortom, een prachtig afwisselend concert met Ierse melancholie, vrolijkheid en het aanstekelijke speelplezier van Merain.

De van origine klassieke musiciennes van Merain verzamelen, bewerken en schrijven zelf de muziek die zij in hun concerten spelen. Merain bestaat uit Mirjam Rietberg (Keltische harp), Mieke Manschot (zang en bodhrán) en Sandra Wallner (viool). Manschot en Rietberg studeerden aan het Conservatorium van Amsterdam, Wallner aan het Mozarteum in Salzburg. De concerten van Merain trekken een groeiend publiek, van kamermuziekminnaars tot Ierlandliefhebbers. Het trio speelt in Nederland, Luxemburg en Duitsland en is regelmatig live te gast bij radio 4.

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Speciaal voor dit concert bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 34,50. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Prijs concert: € 18,50 een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 34,50 (uitverkocht)

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 26 september 2021

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

18,50. Inclusief lunch: € 34,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl