Skip to main content

Mediumschap – Margreet van Veen

Op woensdag 15 januari geeft Margreet van Veen een lezing met inzichten en handvatten om de wijsheid van jouw eigen spirituele gids te ervaren, maar ook te leren hoe je kunt samenwerken met je gids(en).

Margreet van Veen is ruim 12 jaar een internationaal bekende healer/magnetiseur, paragnost en medium (helderziend, -horend, – voelend, -wetend,- ruikend en -proevend). Zij maakt gebruik van haar gidsen en geeft hier lezingen over. Wat zijn gidsen, hoe werken zij, hoe krijg je de perfecte samenwerking – maar vooral – wat heb je eraan?
Een gids kan je bijstaan en leiden omdat je bijvoorbeeld iets speciaal te leren hebt van een bepaalde fase of dilemma’s in je leven of wanneer je je afvraagt of er sprake is van toeval. Je kunt bepaalde kennis opdoen die ervoor zorgt dat een situatie beter verloopt. Een gids kan je bijstaand om bepaalde keuzes makkelijker te kunnen maken of hoe je kunt leren van je dilemma’s, etc.

Naast de lezing komt Margreet’s mediumschap aan bod en is er ruimschoots de tijd voor het stellen van vragen. Ook brengt zij een paar nummers van haar CD die volledig passen in de sfeer van het onderwerp.

Ook te boeken, inclusief maaltijd
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 16,50 inclusief een drankje
Inclusief maaltijd: € 37,-

Afmelden en voorwaarden
1) Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 15 januari 2020

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 16,50 euro. Inclusief maaltijd: € 37,-

Ticket

Lees verder

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl