Skip to main content

Medium Len – Helderziende waarnemingen

Medium Len heeft een gave tot spirituele communicatie, zij is helderziend, voelend en horend, door middel van orakelkaarten, de allerpuurste energie geeft zij de waarnemingen door.

Degene waar Len in een persoonlijk consult de waarnemingen voor door mag geven zal zelf de persoon en situatie herkennen. Het is altijd in het nu, waar je nu staat in het leven, wat voor jou belangrijk is. Je krijgt hiermee antwoorden op [levensvragen] zodat je op een positieve manier verder kunt. Alles hangt met alles samen, alles heeft een reden.

Volledig in het nu leven door het leven te accepteren. Zien hoe waardevol het leven is voor nieuwe ervaringen. Loslaten van negatieve energie opent deuren naar een leven in goedheid. Medium Len leest foto’s van overleden dierbaren, als troost:”Het is mooi om boodschappen van overleden dierbaren aan hun geliefden door te mogen geven.” Len beantwoordt vragen, helder, zuiver, met liefde en kracht ondersteund door de spirituele wereld!

Over Len:
Len heeft van nature een spirituele gave zij heeft deze verder ontwikkeld zowel in binnen-als buitenland.  Onder andere tijdens haar spirituele reizen door India en op het instituut voor internationale mediums. Arthur Findlay college in Engeland, dit zorgt voor een hoog niveau in het mediumschap.

Medium Len geeft al jaren consulten en healings in zowel binnen-als buitenland en heeft hiermee een schat aan spirituele ervaring opgebouwd.

Aanvullende informatie:
Locatie: serre van 13 tot 17 uur. Consult: € 30.- euro.
Datums: zondag 9 september en 4 november 2018.

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: lenkuiters@hotmail.com o.v.v tijdstip, datum, naam en aantal personen. Len neemt contact met je op om een tijdstip af te stemmen (06-41307620).

Datum

zondag 27 mei 2018

Tijd

13:00 - 17:00

Prijs

30,00

Ticket

Lees verder

Locatie

Serre
Len Kuiters

Organisator

Len Kuiters
Telefoon
06-41307620
E-mail
lenkuiters@hotmail.com
QR-code