Skip to main content

Meditatieles ochtend – Janny Pronk

Leer te ontspannen. In deze drukke, heftige tijden, innerklijke rust voor jezelf ontdekken. Leven in plaats van overleven. Met meditatie, klank en geur leer je te ontspannen.
Meditatie is tijd nemen voor jezelf om tot rust te komen. Juist NU,  in deze verwarrende tijd. Je lichaam heeft een zelfhelend vermogen om tot rust te komen in jezelf. Meer rust vinden in jezelf,  hoe doe je dat? Er worden verschillende technieken behandeld na verloop van tijd ben je in staat om daar je eigen weg in te vinden. Ik werk en maak gebruik van de windrichtingen, ook wel de  lente, zomer, herfst en winter. De natuur, klank en geluid helpen je brein om tot rust te komen. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig. Les 1,  zorg goed voor jezelf dan pas kun je er voor andere mensen zijn. Zeker ook als je klachten, zoals bijv. een burn-out, is letter opgebrand.
Stook je eigen energie weer op en onderhoud jezelf door het de aandacht te geven die het verdiend.
Voor wie? Deze lessen zijn los te volgen en voor ieder toegankelijk.
Begeleiding: Deze bijeenkomsten worden gegeven door Janny Pronk.
Tijdstip: 9.15 -10.45 uur
Prijs: € 13,-
Let op: voor deze cursus geldt dat je je niet een half uur voor aanvang hoeft te melden.

foto door Dingzeyu Li 

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar:info@jannypronk.nl  o.v.v tijdstip, datum, naam en aantal personen.

Datum

woensdag 26 juli 2023

Tijd

09:15 - 10:45

Ticket

Janny Pronk

Locatie

Zolder
Categorie
Janny Pronk

Organisator

Janny Pronk
Telefoon
06-50 21 53 96
E-mail
info@jannypronk.nl
Website
http://www.jannypronk.nl