Skip to main content

Meditatief Gongbad – Spirit Connection

Op zondag 27 oktober kun je naar een meditatief gongbad met Spirit Connection. Diep ontspannen met planetengongs, kristallen, klankschalen en oceandrums.

“We gaan samen een Yin Yang-concert geven in het prachtige Op Hodenpijl in Schipluiden. Een plek waar wij al vaak en graag komen en mooie herinneringen aan hebben, met dierbare ontmoetingen met mooie mensen. We hebben daar in diverse bezettingen gespeeld, o.a. met zang, percussie etc. maar dit keer geven wij tweeën met kristallen schalen, diverse boventoon instrumenten en gongs deze meditatie.

Dit duo-concert heeft als uitgangspunt Yin & Yang. Het mannelijk en vrouwelijk aspect die beiden in ons allemaal aanwezig zijn. Het samenspel is een flow op de golven van beide aspecten en die nemen je mee voorbij het Yin & Yang naar de eenheid die wij werkelijk zijn. Een klankreis die je door alle lagen van je persoonlijke wereld meeneemt naar het onpersoonlijke veld van liefde: IK BEN.”

Deze dag geeft Spirit Connection een zittend meditatief gongbad. De klanken van onder andere vele planetengongs , kristallen klankschalen en buizeninstrumenten, metalen klankschalen, oceandrums en andere boventoon instrumenten zullen zich met elkaar mengen om een diepe meditatie te geven.

Wanneer we in deze magische wervelwind van klanken zitten, verdwijnt elk gevoel van afgescheidenheid van andere mensen en de natuur. Tijd en ruimte lossen op in de stilte, de essentie van wat je in wezen bent. De mentale, emotionele en fysieke lichamen worden super geleidend en super regenererend waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego compleet verdwijnt en ons terugbrengt naar de Stilte.

Tijdens dit concert zit je op een stoel. Na afloop serveren we een kop thee.

Prijs concert: € 31,- inclusief thee na afloop.

Datum

zondag 27 oktober 2024

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

€ 31,00

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl