Skip to main content

Meditatief Gongbad – Spirit Connection

Op zondag 26 november kun je naar een meditatief gongbad met Spirit Connection. Diep ontspannen met planetengongs, kristallen, klankschalen en oceandrums.

Deze dag geeft Spirit Connection een zittend meditatief gongbad. De klanken van onder andere vele planetengongs , kristallen klankschalen en buizeninstrumenten, metalen klankschalen, oceandrums en andere boventoon instrumenten zullen zich met elkaar mengen om een diepe meditatie te geven.

Wanneer we in deze magische wervelwind van klanken zitten, verdwijnt elk gevoel van afgescheidenheid van andere mensen en de natuur. Tijd en ruimte lossen op in de stilte, de essentie van wat je in wezen bent. De mentale, emotionele en fysieke lichamen worden super geleidend en super regenererend waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego compleet verdwijnt en ons terugbrengt naar de Stilte.

Spirit Connection is een groot succes op elke editie van het Happinezfestival en nu ook te beleven Op Hodenpijl! Tijdens dit concert zit je op een stoel. Na afloop serveren we een kop thee.

Prijs concert: € 30,- inclusief thee na afloop ex servicekosten.

Datum

zondag 26 november 2023

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

€ 30,00

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl