Skip to main content

Meditatief Gongbad – Spirit Connection (UITVERKOCHT)

Op zondag 29 mei kun je naar een meditatief gongbad met Spirit Connection. Diep ontspannen met planetengongs, kristallen, klankschalen en oceandrums.
Het concert is uitverkocht. Mocht je een plekje op de wachtlijst willen, mail dan ajb naar info@ophodenpijl.nl. 

Deze dag geeft Spirit Connection een zittend meditatief gongbad. De klanken van onder andere vele planetengongs , kristallen klankschalen en buizeninstrumenten, metalen klankschalen, oceandrums en andere boventoon instrumenten zullen zich met elkaar mengen om een diepe meditatie te geven.

Wanneer we in deze magische wervelwind van klanken zitten, verdwijnt elk gevoel van afgescheidenheid van andere mensen en de natuur. Tijd en ruimte lossen op in de stilte, de essentie van wat je in wezen bent. De mentale, emotionele en fysieke lichamen worden super geleidend en super regenererend waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego compleet verdwijnt en ons terugbrengt naar de Stilte.

Spirit Connection is een groot succes op elke editie van het Happinezfestival en nu ook te beleven Op Hodenpijl! Tijdens dit concert zit je op een stoel. Na afloop serveren we een kop thee.

Extra bij te boeken, ons luncharrangement  (uitverkocht)
Het is helaas niet meer mogelijk dit arrangement incl. lunch te reserveren. Voor een plekje op de wachtlijst, stuur je een mail naar info@ophodenpijl.nl
Speciaal voor dit concert bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 40,50. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Prijs concert: € 25,- inclusief thee na afloop
Prijs concert inclusief lunch: € 40,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 29 mei 2022

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

€ 25,-. Inclusief lunch: € 40,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl