Skip to main content

Meditatief Gongbad – Spirit Connection (UITVERKOCHT)

Op zondag  25 oktober kun je naar een meditatief gongbad met Spirit Connection. Diep ontspannen met planetengongs, kristallen, klankschalen en oceandrums. 

Deze dag geeft Spirit Connection een zittend meditatief gongbad. De klanken van onder andere vele planetengongs , kristallen klankschalen en buizeninstrumenten, metalen klankschalen, oceandrums en andere boventoon instrumenten zullen zich met elkaar mengen om een diepe meditatie te geven.

Wanneer we in deze magische wervelwind van klanken zitten, verdwijnt elk gevoel van afgescheidenheid van andere mensen en de natuur. Tijd en ruimte lossen op in de stilte, de essentie van wat je in wezen bent. De mentale, emotionele en fysieke lichamen worden super geleidend en super regenererend waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego compleet verdwijnt en ons terugbrengt naar de Stilte.

Spirit Connection is een groot succes op elke editie van het Happinezfestival en nu ook te beleven Op Hodenpijl! Tijdens dit concert zit je op een stoel. Na afloop serveren we een kop thee.

Prijs concert: € 25,- inclusief thee na afloop

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

 

Datum

zondag 25 oktober 2020

Tijd

14:30 - 15:45

Prijs

€ 25,-.

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl