Timerbender Live – Tijn Touber

Op zaterdagavond 14 december nodigt Tijn Touber je uit voor Time Bender Live de midwintereditie; The game of life concert.  Nog even voordat je de feestdagen ingaat, een moment van rust. 

THE GAME OF LIFE CONCERT
Tijn heeft een concert geschreven rond de thema’s van The Game of Life. Dit concert neemt je mee op een magische muzikale tour door de vijf levenslessen van Time Bender (zijn nieuwste roman) om je te helpen je oorspronkelijke grootheid terug te winnen en naar hogere frequenties te gaan. Tijdens het luisteren naar de muziek en meditaties komt de wereld van Time Bender tot leven. Laat de liedjes, geluiden en meditaties je meenemen op een genezingsreis, terug naar de bron en de activering van je onbeperkte potentieel.

We zijn allemaal op reis om onze hoogste bestemming te bereiken, om van ons volledige potentieel te leven. En hoewel ons leven uniek is en er aan de buitenkant heel anders uitziet, doorlopen we op een dieper niveau dezelfde fasen om onze doelen te bereiken en onze dromen te vervullen. Het leven is als een multiniveau computerspel dat bestaat uit verschillende niveaus met specifieke uitdagingen, lessen en inzichten. Wanneer je je bewust wordt van deze niveaus en hun doel begrijpt, wordt het leven een opwindend avontuur, een prachtig spel dat we samen spelen. Niet langer slachtoffer van omstandigheden, word je een bewuste schepper van je bestemming. Laat ons je helpen met de essentiële inzichten en vaardigheden om je te helpen de verschillende niveaus van de Game of Life te begrijpen en je te helpen met elegantie en gemak op weg te gaan naar je hoogste bestemming. Het is tijd om je dromen te manifesteren en liefde, lichtheid, inspiratie en flow te ervaren in alles wat je doet.

THE GAME OF LIFE ALBUM
Het album werd opgenomen door Tijn Touber (liedjes, zang, gitaren, piano, strijkers) met zijn partner Binkie (zang, hangdrum, fluiten, sansula, mondharmonica) en hun vrienden Peter Sambros (bas) en Hanne van de Vrie (zang, hangdrum) , piano en fluiten). De opname, productie en extra gitaren zijn van Gil Lopez van Subwave Productions.

Laat Time Bender je meenemen langs de stappen om je oorspronkelijk potentieel te activeren, je frequentie te verhogen en je kosmische missie te herinneren. Wij zijn gekomen om de tijd te buigen. Wij zijn de Time Benders. Wij zijn degenen op wie we hebben gewacht. 

Ook te reserveren, ons maaltijdarrangement (concert inclusief maaltijd)

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang het concert. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 16,50 inclusief thee na afloop
Inclusief maaltijd: € 37,-

Datum

zaterdag 14 december 2019

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

16,50. Incl. maaltijd: € 37,-

Ticket

Tijn Touber

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.