Skip to main content

The Game of Life Concert met Tijn Touber & Friends

Op zaterdagavond 14 maart nodigt Tijn Touber je uit voor een meditatief concert; The Game of Life Concert. Ga mee op een innerlijke reis langs de vijf levenslessen, zoals beschreven in zijn laatste boek Time Bender.  

 

Update: Het concert van zaterdag 14 maart 2020 gaat gewoon door, dit is een kleiner concert waar minder dan 100 gasten naar toe komen. Er wordt rekening gehouden met een maximale capaciteit. Daarnaast hebben wij maatregelen getroffen betreft extra hygiëne. Er zijn desinfecterende handreinigers aanwezig bij binnenkomst. Wij willen u verzoeken gelieve per pin te betalen.

THE GAME OF LIFE CONCERT
Tijn heeft een concert geschreven rond de thema’s van The Game of Life. Dit concert neemt je mee op een magische muzikale tour door de vijf levenslessen van Time Bender (zijn nieuwste roman) om je te helpen je oorspronkelijke grootheid terug te winnen en naar hogere frequenties te gaan. Tijdens het luisteren naar de muziek en meditaties komt de wereld van Time Bender tot leven. Laat de liedjes, geluiden en meditaties je meenemen op een genezingsreis, terug naar de bron en de activering van je onbeperkte potentieel.

We zijn allemaal op reis om onze hoogste bestemming te bereiken, om van ons volledige potentieel te leven. En hoewel ons leven uniek is en er aan de buitenkant heel anders uitziet, doorlopen we op een dieper niveau dezelfde fasen om onze doelen te bereiken en onze dromen te vervullen. Het leven is als een multiniveau computerspel dat bestaat uit verschillende niveaus met specifieke uitdagingen, lessen en inzichten. Wanneer je je bewust wordt van deze niveaus en hun doel begrijpt, wordt het leven een opwindend avontuur, een prachtig spel dat we samen spelen. Niet langer slachtoffer van omstandigheden, word je een bewuste schepper van je bestemming. Laat ons je helpen met de essentiële inzichten en vaardigheden om je te helpen de verschillende niveaus van de Game of Life te begrijpen en je te helpen met elegantie en gemak op weg te gaan naar je hoogste bestemming. Het is tijd om je dromen te manifesteren en liefde, lichtheid, inspiratie en flow te ervaren in alles wat je doet.

THE GAME OF LIFE ALBUM
Het album werd opgenomen door Tijn Touber (liedjes, zang, gitaren, piano, strijkers) met zijn partner Binkie (zang, hangdrum, fluiten, sansula, mondharmonica) en hun vrienden Peter Sambros (bas) en Hanne van de Vrie (zang, hangdrum) , piano en fluiten). De opname, productie en extra gitaren zijn van Gil Lopez van Subwave Productions.

Laat Time Bender je meenemen langs de stappen om je oorspronkelijk potentieel te activeren, je frequentie te verhogen en je kosmische missie te herinneren. Wij zijn gekomen om de tijd te buigen. Wij zijn de Time Benders. Wij zijn degenen op wie we hebben gewacht. 

Ook te reserveren, ons maaltijdarrangement (concert inclusief maaltijd)

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang het concert. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 16,50 inclusief een drankje
Inclusief maaltijd: € 37,-

 

Datum

zaterdag 14 maart 2020

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

16,50. Inclusief maaltijd: € 37,-

Ticket

Tijn Touber

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl