Klankmeditatie – Simone Awhina

Op zaterdag 22 februari geeft Simone Awhina een klankmeditatie. Het gebruik van de stemklank is een eenvoudige manier om je gedachten tot rust te brengen, diepe ontspanning te ervaren, welzijn te bevorderen en je bewustzijn te verruimen.

Het is wetenschappelijk bewezen dat klanken kunnen helpen om je hersengolven te vertragen waardoor het rustiger wordt in je hoofd. Hierdoor wordt het parasympatisch zenuwstelsel geactiveerd en dit brengt herstel op diep celniveau teweeg. Tevens kun je met klank de pijnappelkier activeren. Deze klier is heel belangrijk in het ervaren van goede gezondheid en het openen van ons bewustzijn naar onze essentie. Het produceert o.a. melatonine. Het activeren van de pijnappelklier wordt ook geassocieerd met het openen van het derde oog van innerlijke visie, inzicht en wijsheid. Tijdens deze klankmeditatie ga je ervaren hoe je jouw klank kunt gebruiken om bovenstaande te ervaren. Ervaring met de stem of meditatie is niet noodzakelijk.

Simone Awhina is zangeres, soundhealer en auteur van het boek Ik ga op reis en laat achter. Intense levenservaringen hebben haar uitgenodigd om de weg naar binnen te maken, om te ontdekken wat echt belangrijk is en contact met haar bron te ervaren. Zo kan zij een kanaal van licht en liefde zijn en haar warme, pure stem en klanken raken je diep in de ziel. Het ontroert en verstilt.
Simone heeft wereldwijd concerten en workshops gegeven en optredens verzorgd. Simone geeft klank- & verstillende concerten, workshops, meditaties en retraites.

 “Haar stem is door engelen gedragen.”
“I am so impressed with her heart, voice and the love that shines through so clearly.”
Byron Katie

Links:
Deze video laat zien hoe frequenties effect hebben op  zand en naarmate de frequentie veranderd ook de vormen in het zand veranderen.
https://www.youtube.com/watch?v=wvJAgrUBF4w&fbclid=IwAR0vvgwStVgLRgMMo4_qxVCmCQdxndLXso3TBTmIPLZmUwTZJZsCitwqwhQ

Video die het effect van de gong in water laat zien. Ons lichaam bestaat uit meer dan 70% water dus je kunt je wel voorstellen wat voor effect klanken op onze cellen hebben.
https://www.youtube.com/watch?v=_MupS_Gw7Io&fbclid=IwAR3tE4_1rubDzImx0MeUKCM933rTcd1waAbT06_7rKo9RLn0xEwSPeC7nbs

Ook te boeken, inclusief maaltijd
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de klankmeditatie. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de meditatie.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 16,50 inclusief een drankje
Inclusief maaltijd: € 37,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zaterdag 22 februari 2020

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 16,50 euro. Inclusief maaltijd: € 37,-

Ticket

Simone Awhina

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.