Maya Teaching – Remco

Op woensdag 21 december is Remco, Maya Staaya, Maya kenner, spiritueel archeoloog en tegenwoordiger van de tijd  te gast voor een lezing. Wie waren de Maya’s? Hoe zagen zij deze wereld en de tijd? Wat delen ze over de tijd waarin wij nu leven? En hoe kunnen we de Maya profetie van 2012, nu precies 10 jaar later interpreteren? Nieuwsgierig geworden?

Remco is sinds jaar en dag bezig om de boodschap van de Maya’s en andere oeroude beschavingen terug te brengen in het heden. Dit doet hij door middel van kunst, klank, workshops, lezingen, rituelen en ceremonies. Als spiritueel archeoloog en levens bewonderaar heeft hij vele oude beschavingen bezocht, doorzocht en onderzocht.

Met deze lezing wilt Remco je meenemen en wegwijs maken in en met de ‘Maya’. Maya betekent dan ook in een van de oudste talen der Mensheid, het Sanskriet; Illusie, en ook meten. ‘Bemeten is de Illusie’ en dat is wat de oude Maya’s gedaan hebben. De Maya’s waren zich zeer bewust van hun beweging in de ruimte, datgene wat we ‘tijd’ zijn gaan noemen. Om deze beweging bij te houden ontwikkelden zij hiervoor meer dan 17 verschillende kalenders. Deze ‘kalenders’ zijn het meest accurate Tijdmeetsysteem van planeet Aarde. Hoe de Maya’s tot zulke verbluffende precisie zijn gekomen is tot op de dag van vandaag wetenschappelijk onverklaarbaar.

De Maya’s waren oprecht de Tijdbewaarders van deze planeet.

Om de Maya Tijd te ‘begrijpen’, te kunnen zien moet je eigenlijk alles wat je van tijd hebt geleerd loslaten. Dit om zo met nieuwe ogen, open mind te kunnen kijken naar dat wat tijd werkelijk IS. ‘Tijd’ is nog steeds enkel een naam die we bedacht en gegeven hebben aan een verschijnsel dat we nog steeds niet begrijpen. Tijd is een illusie, tijd is een stoofpot die ons begrip te boven gaat en die gebrouwen is door de Chef-kok van het Universum. Het enige wat wij kunnen doen is ervan proeven.

Deze lezing neemt je mee in de Tijd, door de Tijd en van een Tijd. Zoals de lucht die we inademen de atmosfeer is voor ons lichaam, ons voertuig, zo is de tijd de atmosfeer van de geest. In onze tijd bestaat de Maya(Illusie); Tijd is geld, bij de Maya’s was Tijd juist hun meest kostbaarste geschenk

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 43,-

Datum

woensdag 21 december 2022

Tijd

20:00 - 22:00

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.