Skip to main content

Healing Music – Martine & Heleen Nijenhuis (uitverkocht)

Beleef de natuur met prachtige beelden en hartverwarmende muziek door het duo: “Con Amore”. Martine Nijenhuis (viool) en haar zus Heleen Nijenhuis (piano) geven een ontspannend concert met deels op de achtergrond prachtige natuurbeelden van het seizoen. 

Je hoort licht klassieke muziek, met composities zoals Schindlers List en de Elegie van Albert de Klerck maar ook de Gymnopedie van Satie met de geluiden van walvissen op de achtergrond. Dan gebeurt er iets speciaals met de sfeer. Vervolgens zie je zomerse natuurbeelden met daarbij ontroerende muziek van Secret Garden, minimal-achtige composities van de Italiaanse pianist Einaudi en de melodieuze composities van Heleen zelf. Beide instrumenten klinken dan in de natuurlijke stemming 432 Hz, iets lager dan gebruikelijk en afgestemd op de natuur en ons lichaam.
Mede daardoor kun je gemakkelijker je hart openen en de heilzame invloed van muziek en natuur samen dieper beleven. Een bijzonder, onvergetelijk optreden voor ieder die graag, net als Martine en Heleen, in harmonie met de natuur wil leven.

Beide zussen zijn al enige tijd afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en geven concerten door het hele land.

Prijs concert: € 18,50 een drankje na afloop

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Reserveren is helaas niet meer mogelijk.

Datum

zondag 22 november 2020

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

€ 18,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl