Skip to main content

Healing Heart Herfstconcert – Martine en Heleen Nijenhuis – geannuleerd

Op zaterdag 26 november geven Martine en Heleen Nijenhuis een healing concert. Met prachtige natuurbeelden, ontroerende muziek, gespeeld in de hartfrequentie 432 Hz en verstillende meditatieve momenten door Heleen (piano) en Martine Nijenhuis (viool en zang). Laat je meevoeren door muziek, beelden en geleide meditaties waarin je wordt uitgenodigd voor een innerlijke reis. Een beleving waarin licht en liefde in jezelf centraal staan en waarin je kunt thuiskomen in jezelf.

Dit concert gaat helaas niet door. 

Ervaar de helende kracht van hartverwarmende muziek van Secret Garden, Einaudi, spontane improvisaties en melodieuze composities van Heleen zelf en geniet van wonderschone beelden van de natuur in de herfst.

Beide instrumenten klinken in de natuurlijke stemming 432 Hz. In deze stemming klinkt muziek in harmonie met de natuur en is zuiver afgestemd op ons lichaam en op onze ziel. Zo ervaar je de heilzame invloed van muziek en natuur nog veel dieper!

Deze avond bied je de kans om nieuwe dimensies in jezelf te ervaren en om jouw persoonlijke verbinding met de subtiele en magische wereld van de natuur en de natuurwezens te beleven… Een bijzonder, onvergetelijk optreden voor ieder die graag vanuit liefde en in harmonie met de natuur wil leven. Dankzij 3 ontspannende CD’s, waaronder de CD JOY (15 euro) kun je na afloop ook thuis nog lang nagenieten van deze muziek in 432 Hz.

Ook te boeken, ons eet en weetrrangement
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 43,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zaterdag 26 november 2022

Tijd

20:00 - 21:30

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code