Skip to main content

Rise – Marieke van Meijeren

Op 6 november komt Marieke van Meijeren naar Op Hodenpijl om met jou in gesprek te gaan over RISE – haar spirituele autobiografie.

Marieke van Meijeren laat in haar debuut ‘RISE’ zien hoe je als mens volledig en krachtig jezelf kunt zijn en daarmee meer liefde, geluk en vrijheid ervaart in het leven. Ze laat je de magie van een spiritual based leven voelen door haar woorden heen. Een leven die zelfs de dood overstijgt. Door het herwinnen van Puur Bewustzijn en in de diepte te weten wat (Ziel) jij bent, ontstaat de verbinding weer die dwars door alle lagen, dimensies en ruimtes gaat. Een verbinding die voor wonderen, pshycic abilities en creativiteit zorgt.

Door haar eigen verhaal met de lezer te delen geeft de auteur ons allemaal de kracht om gehoor te geven aan de innerlijke stem die wij te lang hebben genegeerd. Alleen door écht jezelf te zijn, kun je werkelijk gelukkig zijn en je gewenste leven leiden. Ontdek wie jij was. Zo staat namelijk de wat in je op. Je Ziel. Je Licht.

Wat kan jij verwachten op deze avond?
• Marieke zal een Free Flowing Talk houden
• Jij kan jouw persoonlijke vraag stellen
• Zal jij live een Transcendente Reis maken samen met Marieke voor jouw eigen heling en verhoging van jouw Bewustzijn

Ook als je RISE nog niet gelezen hebt, ben je van harte welkom om je aan te sluiten op deze middag.

Prijs lezing: € 19,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl. Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Klik hier voor onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 06 november 2022

Tijd

14:00 - 16:00

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl