Numerologie & jouw blauwdruk – Margreet van Veen

Op woensdag 18 maart is Margreet van Veen te gast voor een lezing over numerologie en jouw blauwdruk. 

Margreet van Veen is al meer dan 14 jaar internationaal bekend als medium. Als medium maakt Margreet onder andere gebruik van numerologie.

Tijdens de interactieve seminar “wat zegt jouw geboortedatum over jou en jouw blauwdruk” gaat Margreet van Veen dieper in op de werking van de numerologie aan de hand van jouw geboortedatum. Waar staan de getallen voor, wat zeggen deze getallen en hoe ziet jouw blauwdruk eruit zijn vragen die aan bod komen.

Iedereen heeft zijn eigen unieke blauwdruk die laat zien wie jij bent, hoe jij in elkaar steekt, waar jouw kracht ligt en jouw talenten. Toch wil dit niet zeggen dat iedereen die met dezelfde getallen werkt hetzelfde is en hetzelfde opereert. Hoe dit werkt en hoe jouw persoonlijke blauwdruk eruit ziet komen aan bod tijdens deze interactieve seminar.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 41,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 18 mei 2022

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 18,50. Inclusief maaltijd: € 41,-

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.