Skip to main content

Vragen aan het hiernamaals en de toekomst – Margreet van Veen – Geannuleerd

In verband met de verlening van de maatregelen kan deze bijeenkomst helaas geen doorgang vinden. De bijeenkomst wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum.

Margreet  is al meer dan 12 jaar internationaal bekend als medium. Margreet geeft een seminar waarbij ze contact zal leggen met overledenen om antwoorden te kunnen geven op vragen.

Als medium heeft Margreet e al jaren contact met overledenen en geeft zij antwoorden op vragen die op aarde niet meer gesteld kunnen worden.

Tijdens de seminar “vragen aan het hiernamaals” legt Margreet contact met de overledenen om antwoorden te kunnen geven op vragen uit het publiek.

Margreet is een medium tussen jou en jouw dierbare overledene zodat je die ene vraag nog kunt stellen, inzichten kunt krijgen in hoe en waarom bepaalde situaties zijn gelopen zoals ze zijn gelopen of waarom juist die ene persoon in jouw leven was.

Er zijn ontelbare vragen denkbaar en geen enkele vraag is vreemd.
Stel vooral die vragen die voor jou zo belangrijk zijn om bijvoorbeeld, alles beter te begrijpen of om zaken een plek te kunnen geven of gewoon uit nieuwsgierigheid.

Naast het contact leggen met overledenen zal ze deze keer ook vragen beantwoorden over de toekomst. Wil jij inzichten hebben in hoe het een en ander gaat lopen, waarom de dingen zijn gegaan zoals zij zijn gegaan of kun je een steuntje in de rug gebruiken dan ben je van harte welkom om aan te sluiten op zondagmiddag 23 januari 2022.

Extra bij te boeken, ons luncharrangement 
Speciaal voor dit concert bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 34,50. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Prijs seminar: € 18,50 inclusief drankje na afloop
Prijs seminar inclusief lunch: € 34,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 23 januari 2022

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

€ 18,50. Incl. lunch € 34,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl