Workshop – Verbinding verkoopt beter dan inhoud – Marcel Adriaanse – geannuleerd.

Veel mensen staan voor moeilijke keuzes in deze bijzondere tijden. Keuzes die vaak snel moeten worden gemaakt. Kunnen of durven we daarbij nog te vertrouwen op onze intuïtie? Want om de metafoor maar te gebruiken: intuïtie zit bij velen van ons in een lockdown.

Deze lezing is helaas geannuleerd. 

Het zal je maar gebeuren; je leven loopt aardig op rolletjes en ineens komt alles stil te staan. Voor veel mensen is dit in hun werk of thuissituatie de harde realiteit. Stress en emoties nemen de overhand. Hoe reageer jij in deze situatie? Weet je de kalmte te bewaren? Je reactie heeft alles te maken met je autonomie, een belangrijk ingrediënt om je intuïtie voor je te laten werken.

Waar onze hersencapaciteit beperkt is, is onze intuïtie een oneindige bron. Een vorm van direct weten, waar je direct op kunt vertrouwen. Adriaanse neemt je op inspirerende wijze mee naar nieuwe inzichten die je nooit meer zult vergeten. Want intuïtie kun je activeren, voeden en omarmen. Je moet eens zien wat er gebeurt als je hiermee aan de slag gaat. Je boort een enorme energiebron aan bij jezelf. Het leidt tot betere beslissingen, meer zakelijk succes en een leuker leven. Een wonderbaarlijke ervaring die je iedereen gunt.

Zakendoen op gevoel

Marcel bracht het met Hofmeier zelf in de praktijk. Zijn succes dankt Marcel voor een groot deel aan zijn intuïtieve manier van leven en zakendoen. Daarover schreef hij het boek Zakendoen op gevoel. Het stond bij de lancering binnen twee weken op #1 in de managementboeken bestsellerslijst.

Marcel Adriaanse (1971) is bedrijvenbouwer, investeerder en veel gevraagd spreker. Zijn ondernemerskwaliteiten, levenservaring en unieke persoonlijkheid maken hem tot een inspirator voor ondernemers, bestuurders, managers en kennisprofessionals. Het verbinden van mensen is de rode draad in zijn gedachtegoed

Deze lezing is inclusief netwerkmogelijkheid achteraf.

Om 20.00 uur start de lezing waar aansluiten rond 21.15 uur de mogelijkheid is om te netwerken.

De prijs van de lezing is €18,50 is inclusief 1 drankje
De prijs van de lezing incl maaltijd is €41,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 23 februari 2022

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 18,50. Inclusief maaltijd: € 41,-

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.