Skip to main content

Tijdboek LuMens Editie 2: Waarnemen

Hoe onderscheid je illusie van waarheid? Sprekers Willem Glaudemans, Janneke Monshouwer, Merel van der Weurf en Esther Landa zullen het podium betreden om hun visie te delen voor een pad uit illusies en richting Waarheid. Editie 2 van LuMens gaat over ‘Waarnemen’ en beschrijft de onzichtbare werkelijkheid, de zichtbare wereld en de voelbare verbinding daartussen. Van de in totaal 25 schrijvers zullen deze vier het woord nemen.

Over de sprekers:

Sprekers Willem Glaudemans, Willemijn Bessem, Merel van der Weurf en Esther Landa zullen het podium betreden om hun visie te delen voor een pad uit illusies en richting Waarheid. Editie 2 van LuMens gaat over ‘Waarnemen’ en beschrijft de onzichtbare werkelijkheid, de zichtbare wereld en de voelbare verbinding daartussen. Van de in totaal 25 schrijvers zullen deze vier het woord nemen. Over de sprekers:

Willem Glaudemans is vertaler van de Nag Hammadi geschriften en de Nederlandse nestor van Een Cursus in Wonderen. Hij is een veelgevraagd spreker en weet als geen ander uit te leggen hoe het ego te doorzien en te ontmantelen is om zo tot bevrijding te komen, te komen tot God’s glorie. Zie ook de bijzonder rakende Tijdboek LuMens podcast van 23 april 2023, S02E04 met Willem. Na alle bijzondere reacties hierop hebben we besloten om een vraag en antwoord gedeelte met Willem toe te voegen aan deze dag.

Willemijn Bessem zal voor menigeen bekend zijn van onder meer de bijzondere podcast van laatst, genaamd Demonisering van zoekende zielen. Gezien de vele rakende reacties op dit gesprek hebben wij Willemijn gevraagd om een kort praatje te verzorgen, en het publiek ook de gelegenheid te geven haar vragen te stellen.

Merel van der Weurf is wellicht (nog) wat onbekender maar vergis je niet: haar bijdrage aan het boek gaat over ‘waarnemen met je darmen’ en zal jou hoogstwaarschijnlijk een blijvend andere kijk geven op je gutfeeling en de verzorging van je darmen… Haar levenswerk omhelst een essentieel puzzelstuk, de darmen zijn werkelijk als eerste brein te zien…

En last but not least, Esther Landa, de hart-redactrice van LuMens 1 en 2 en hofleverancier met meerdere artikelen voor deze Tijdboeken… Esther schrijft zoal over de Gewonde Heler en het volledig incarneren van je ziel, compleet belichaamd leven. Lezers van onze boeken kunnen haar nu live komen horen.

Verder zal de dag verrijkt worden met een landende en verstillende meditatie van Willemijn Bessem, en opgefleurd en verdiept worden met live zang van Mira Liedjes op Maat en interactieve gedeeltes met onder andere een healing concert van Loes Swinkels.

Bereid je voor om mee te gaan in een stroom van verwondering en groei.

Prijs : € 39,- Als gast ontvang je het nieuwe boek t.w.v. € 28,- (indien gewenst kan ook voor editie 1 Eenheid gekozen worden).

Ook te boeken, ons arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Speciaal voor deze lezing bieden wij je het volgende arrangement: een maaltijd in combinatie met de boekpresentatie. De lezing start om 14.30 uur tot 17.00 uur en de maaltijd is na afloop in het restaurant. Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef.  De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 39,-
Inclusief maaltijd: € 62,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zaterdag 27 mei 2023

Tijd

14:30 - 17:00

Prijs

€ 39,00

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code