Skip to main content

Lezing: The Living Hologram

Durf je te onderzoeken in welke werkelijkheid je leeft? Leef jij misschien wel in een hologram? Door samen in gesprek te gaan neemt Richard Pols je tijdens zijn lezing ‘The Living Hologram’ mee in het onderzoek over onze werkelijkheid.

Kwantumfysica laat ons zien dat wij invloed hebben op onze werkelijkheid. Als wij die observeren verandert de materie. Alles om ons heen heeft een grondtoon, tot aan het kleinste deeltje. Een mens heeft miljoenen kristallen in het hoofd, zoals de aarde kristalvelden heeft. Door verbinding te maken met ons hart en hoofd beïnvloeden we de grondtoon van ons lichaam. Met een oefening gaan we dit ervaren.

Alles om ons heen is vibratie en energie. Niet alles is zichtbaar, voelbaar en zelfs meetbaar. We kunnen maar een klein deel van het lichtspectrum zien.
Zou er ook leven kunnen zijn naast dit hologram? Misschien bewegen de vibraties van andere wezens die ook leven wel door je heen!
Richard vertelt je zijn ontmoetingen met de ontwerpers van deze werkelijkheid en hoe wij worden geobserveerd door verschillende beschavingen. Wat voor gevolgen heeft dit op jouw perceptie van de werkelijkheid?

Door oefeningen en samenspraak is het mogelijk om een andere beleving van deze werkelijkheid te ervaren. Richard: ‘Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!’

Over Richard Pols
Mijn naam is Richard Pols. Ik ervaar mezelf als een mens en kosmisch reiziger in deze werkelijkheid. Na jaren van zelfonderzoek en verschillende zijpaden te hebben bewandeld ben ik aangekomen in het NU. In het NU-moment kan alles ontstaan en ligt niets vast tot dat ik het waarneem vanuit de bron.
Door mijn eigen ervaringen en vragen heb ik mijn eigen werkelijkheid onderzocht. Ik ben mezelf steeds meer bewust geworden van mijn gewoontes en programma’s die mij belemmeren volledig vanuit mijn bron te leven. Door deze programma’s vanuit mijn hart samen met mijn hoofd, kwantumfysisch waar te nemen, zijn er veranderingen in mijn werkelijkheid ontstaan die ik niet vanuit mijn “oude” denken voor mogelijk had gehouden.

Voor meer info www.bronkracht.nl

Praktische informatie:
Datum deel 1: Donderdag 8 september 2022
Datum deel 2: Donderdag 22 september 2022
Tijd: 19.30 – 22.30 uur
Prijs: beide delen € 44,-; los deel € 25,-.

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door hier te klikken.

Datum

donderdag 08 september 2022

Tijd

19:30 - 22:30

Ticket

Lees verder

Locatie

Pastoriekamer
Categorie
Bronkracht / Richard Pols

Organisator

Bronkracht / Richard Pols
Website
https://bronkracht.nl/