Skip to main content

Trauma, je bent gek als je het niet hebt – Robert Bridgeman en Christine Pannebakker

Op donderdag 29 juni brengen Robert Bridgeman en Christine Pannebakker een interactieve avond rond de bestseller Trauma, je bent gek als je het niet hebt. 

Je doet alles volgens het boekje om je fit en prettig te voelen. Het leven is tenslotte iets moois. Je sport en beweegt, eet relatief gezond, hebt leuk werk, je gaat op tijd naar bed en je hebt een rijk sociaal leven. Alle voorwaarden voor een gelukkig leven zijn er. Toch knaagt er iets vanbinnen. Waar komen die sombere momenten steeds weer vandaan? Wat maakt dat je in kleine of grotere mate verslaafd bent aan lekkers dat niet per se goed voor je is? Wat zorgt ervoor dat je soms zo kinderachtig kunt reageren en emotionele onbalans ervaart? Waarom toch steeds die bewijsdrang? Waar komen die onbestemde onzekere gevoelens vandaan? En wat is dat diepe gevoel van leegte dat op moeilijke momenten naar boven komt? Het is alsof er een elastiek aan je vastzit dat je steeds weer terugtrekt terwijl je zo graag verder wilt.

Als je dit herkent, is deze avond voor jou.

Wat je ervaart in je leven zijn de effecten van trauma. Ieder mens is namelijk in meer of mindere mate getraumatiseerd. Jij ook.

Tijdens deze interactieve lezing ontdek je waarom iedereen trauma’s heeft en vooral hoe je het elastiekje door kunt knippen. Zodat jij al die grote en kleinere pijntjes waar je het liever niet over hebt, kunt transformeren. Hoe ga je van het melodietje van je bij vlagen wel lekker voelen naar diepgeworteld geluk?

Dit is enige live-avond rond de bestseller Trauma, je bent gek als je het niet hebt van Robert Bridgeman en Christine Pannebakker. Het boek dat een dag na de lancering op Op Hodenpijl al in de Top 10 stond.

Prijs lezing: € 25,- inclusief pauzedrankje

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 25,- inclusief drankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 48,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

donderdag 29 juni 2023

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 25,00

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl