Skip to main content

Lezing: Nine Star Ki – Nina Elshof

Op woensdag 11 december verzorgt Nina Elshof een lezing over Nine Star Ki, een van de oudste vormen van astrologie ter wereld.

Geen enkele andere duidingstechniek is zo verrassend eenvoudig en treffend verhelderend als Nine Star Ki. Aan de hand van je geboortedatum wordt je persoonlijke Nine Star Ki profiel uitgerekend. Dit profiel geeft je inzicht in de energetische rode draad van je leven. Het maakt duidelijk met welke talenten en vaardigheden je geboren bent. En het laat zien welke uitdagingen je tegenkomt bij het inzetten van die talenten en vaardigheden. Nine Star Ki voorspelt geen gebeurtenissen, maar legt bewegingen uit. Het legt de bewegingen uit van jouw leven: de vormen die het aanneemt en de wegen die het volgt.

Tijdens de lezing legt Nina uit hoe Nine Star Ki je inzicht kan geven in die bewegingen.

Het effect van Nine Star Ki is dat je met meer liefde naar jezelf kunt kijken. Het maakt je bewust van processen en patronen in je leven. Je krijgt daardoor de mogelijkheid om te kiezen en je leven op een andere, meer bewuste wijze, richting te geven. En je krijgt daardoor ook een veel duidelijker beeld welke processen zich op een bepaald moment om jou heen afspelen en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Ook te boeken, ons eet en weet arrangement (inclusief maaltijd)
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 16,50 inclusief een drankje
Inclusief maaltijd: € 37,-

Afmelden en voorwaarden
1) Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 11 december 2019

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 16,50 euro. Inclusief maaltijd: € 37,-

Ticket

Nina Elshof

Locatie

Kerk
Categorie