Lezing: machtsstructuren – Peter Toonen

Op woensdag 13 februari keert Peter Toonen terug Op Hodenpijl. De auteur, coach en inspirator staat een avond stil bij het onderwerp machtsstructuren binnen onze samenleving. 

Overal ter wereld ontstaan maatschappelijke piramidestructuren met slechts enkelen aan de top; de zogenaamde machtsstructuur. In deze lezing n.a.v. zijn nieuwe boek met de bovenstaande titel, laat Peter Toonen zien hoe in de afgelopen 13.000 jaar (dus na de IJstijd) niet onze menselijke overlevingsdrang, maar bepaalde religieuze en buitenaardse impulsen de aanzet gaven tot het vestigen van landbouw, veeteelt, vaste nederzettingen en op de duur steden en staten die steeds groter en machtiger werden.
Rond 2012 werden uiteindelijk steeds meer mensen ervan bewust dat er op Aarde hyperdimensionele krachten werkzaam zijn die de mensheid gevangen willen houden in een kunstmatig geschapen veld dat we kennen als de controle-Matrix. Hoe ziet deze Matrix eruit? Wat zijn de krachten hierachter en wat was en is hiervan de bedoeling?

We kunnen nu naar een open cirkel van gelijkheid en transparantie, van top-down naar bottom-up: collectieve en coöperatieve organisaties waarin geluisterd wordt naar intuïtie en gehandeld wordt vanuit het hart. Hoe zou dat er uitzien? Of zijn we verslaafd aan oude patronen, zoals die waarin anderen ‘boven ons’ alles voor ons regelen? Peter wil vooral ook praktische tips aanreiken over hoe om te gaan met deze tijd van transitie. Naast zijn grote feitenkennis put hij daarbij ook uit zijn ervaringen als coach en docent en uit zijn eigen dagelijkse leven dat verder reikt dan de dagelijkse ‘realiteit’. We zijn naast schepsels ook scheppers op en van deze planeet. Wat gaan we scheppen?

Peter Toonen
Peter (1958), coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de ‘Mayakalenders’, wil het onzichtbare zichtbaar maken in en om ons heen. Al meer dan twintig jaar verschijnen regelmatig publicaties en columns van hem en interviews met hem in diverse tijdschriften (o.a. Libelle, Elegance, de Telegraaf, de Volkskrant, NRC, Onkruid, Ode, Spiegelbeeld, ParaVisie) over deze en andere onderwerpen. Zeven jaar geleden heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet die in 2016 is omgezet tot de opleiding Bewustzijns Coach te Utrecht en Roosendaal.

In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv (RTL, TROS, VARA, NOS, NRCV, KRO, etc.) werd hij bekend als ‘2012 deskundige’. Zijn motto is Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn.

Entree: € 16,50 inclusief thee na afloop
Inclusief maaltijd: € 37,-

Afmelden en voorwaarden
1) Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

woensdag 13 februari 2019

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 16,50. Inclusief maaltijd € 37,-

Ticket

Peter Toonen

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.