Skip to main content

Lezing: Kind als Spiegel – GevoeligSterk

Op donderdag 20 juni geeft coach Jeanette Sjardijn-Brandse een lezing met als thema ‘Je kind als Spiegel’ Op Hodenpijl. Maak kennis met hoe, wat en waarom kinderen spiegelen.

Kinderen zijn als een spiegel. Als een gevoelige plaat reflecteren zij in gedrag wat zij ervaren in de buiten wereld. In de eerste plaats naar en van de ouders en/ of opvoeders. De volwassenen in hun directe omgeving waarvan zij afhankelijk zijn en vooral in gevoel mee zijn verbonden. Hoe kun je ook kijken naar slecht slapen, weinig zelfvertrouwen, boosheid of angst? Welke boodschap gaat erachter verscholen voor jou als ouder en wat kun je doen om je kind te helpen? In deze lezing ontdek je middels uitleg en een korte oefening hoe dit spiegelen werkt. Vervolgens geeft Jeanette weer hoe zij in haar praktijk met ouders werkt naar aanleiding van deze spiegelende boodschap. Het kind heeft een rol in het gezin, ook de plek die het kind inneemt heeft invloed op de gevoelswereld. Ook deze systemische kijk op kind en gezin wordt benadrukt op deze avond. Het geeft inzichten die vooral zorgen voor bewustwording bij de ouders. Zo kan lading die voor het kind voelbaar is minder groot worden, waar het kind direct bij gebaat is.

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar:  jeanette@gevoeligsterk.nl o.v.v tijdstip, naam en aantal personen.

Prijs: 15,- inclusief koffie of thee

Datum

donderdag 20 juni 2019

Tijd

19:30 - 21:45

Prijs

15,-

Locatie

Pastorie 1e etage
Categorie
Jeanette Sjardijn

Organisator

Jeanette Sjardijn
Telefoon
06-42742850
E-mail
jeanette@jeanettesjardijn.nl
Website
https://www.jeanettesjardijn.nl/