Skip to main content

Lezing – Joris Luyendijk

Auteur en journalist Joris Luyendijk is te gast voor een avond over zijn boek ‘Dit kan niet waar zijn’, over de misstanden in de financiële en bancaire wereld. 

Joris Luyendijk is journalist en antropoloog en gespecialiseerd in de Arabische en Islamitische wereld. Hij werkte als correspondent voor verschillende media in het Midden-Oosten. Zijn eerste boek ‘Een tipje van de sluier’ werd een bestseller. Luyendijk presenteerde in 2006 het programma Zomergasten. In 2011 verhuisde Luyendijk naar London om aan de slag te gaan voor The Guardian om een blog te schrijven over de financiele wereld voor The Guardian. Dit leidde tot het boek  ‘Dit kan niet waar zijn’. Over de misstanden in de financiele en bancaire wereld. Het boek ging meer dan 300.000 keer over de toonbank. Andere boeken van zijn hand zijn ‘Een goede man slaat soms zijn vrouw’ en ‘Je hebt het niet van mij, maar’.

De nadruk deze avond ligt op het boek ‘Dit kan niet waar zijn’. Maar ook zijn andere boeken komen aan de orde.

Entree: € 16,50 inclusief thee na afloop

Afmelden en voorwaarden
1) Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

woensdag 09 oktober 2019

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

16,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code