Skip to main content

De Holist – Bob Kukler

Bob Kukler heeft Nederlandse taal- en letterkunde gestudeerd en is op latere leeftijd zijn passie gaan volgen van inspirator en filmmaker. Hij is de schrijver van de roman ‘DE HOLIST, Kosmische liefde op aarde in het licht van de verandering naar de nieuwe tijd’. Op basis van deze roman verzorgt hij op 9 december 2020 een lezing van anderhalf uur Op Hodenpijl. 

Niets is wat het lijkt. Dat is een thema in dit boek dat zich op diverse manieren manifesteert. De meest prominente manier die zichtbaar is dat we leven in een matrix die gedomineerd wordt door de kunstmatige intelligentie. We leven in een slavernij die alleen doorbroken kan worden als goddelijke, menselijke zielen zich bewust worden van hun oorspronkelijke scheppingskracht.

We gaan ook spreken over hoe we de reis kunnen maken naar de oorspronkelijke schepper in onszelf. De schrijver heeft hiervoor in de roman het Osirische model ontwikkeld. Onderstaand model zal tijdens deze lezing uitgelegd worden.

En we gaan in op de vier geboorterechten om collectief los te komen van universele conditioneringen die de mensheid in de matrix houden. In de roman worden deze geboorterechten die afgeleid zijn van ons oerrecht van ZIJN, uitgelegd.

Dit zijn de vier geboorterechten die we dan vanuit onze goddelijke kracht weer mogen opeisen.

–          Het recht op een stuk grond waar iedereen zijn huis kan bouwen; die plekken zijn eerlijk verdeeld over de wereld.

–           Iedereen heeft recht heeft op overvloed en die wordt hoofdelijk verdeeld over de wereldbevolking.

–           Leven in vrijheid. En dat gaat ook om het ontmantelen van het systeem, de moderne variant van slavernij.

–           Authentiek zijn wie je bent vanuit je unieke kleur.

En actueel: in de roman DE HOLIST wordt gesproken over een pandemie vanuit de machtige elite gecreëerd om via een verplicht vaccin met nanochips de mensheid verder te robotiseren. De transhumane mens, ook dit zal tijdens de lezing besproken worden.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 41,-

Datum

woensdag 09 december 2020

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

18,50. Inclusief maaltijd € 41,-

Ticket

Bob Kukler

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code