Skip to main content

Let it be! – Tijn Touber & Dennis Kivit

Tijn Touber en Dennis Kivit laten op zondag 23 september – na 50 jaar – de Summer of Love in een meditatieconcert herleven: Love, Peace & Music.

Aan de hand van de inspirerendste Beatleshits volg jij de koers van jouw leven van ambitie naar vreugde en innerlijke vrede. Met mooie songs, verhalen, stilte én humor. Laat de muziek je bewegen: Get back!

Een meditatieconcert over hoe 4 Liverpoolse arbeidersjongens, zich van wilde ambitieuze rock-‘n-rollers naar wereldveranderaars ontwikkelden, onder invloed van de flowerpower en de Maharishi. Over hoe zij in de Summer of love van 1967 een jeugdige Westerse wereld lieten kennismaken met meditatie. Zo nodig voor de Beatles zelf, om de drukte te ontvluchten en creatief te kunnen blijven! Hebben wij dat heden ten dage niet allemaal nodig?

Schrijver en meditatieleraar Tijn Touber en muzikant Dennis Kivit nemen je mee op je mooiste reis naar binnen en laten je door middel van muziek en meditatie weer voelen waar je vandaan komt. All you need is LOVE!

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)

Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs voorstelling: € 15,- inclusief drankje
Prijs lezing inclusief lunch: € 30,-

Geen velden gevonden.

Datum

zondag 23 september 2018

Tijd

Eindtijd is een schatting.
12:00 - 13:30

Prijs

15,-. Inclusief lunch: € 30,-

Ticket

Dennis Kivit

Locatie

Kerk
Categorie
QR-code