Skip to main content

Concert – Lavinia Meijer

Op 7 november brengt Lavinia Meijer, een van de meest veelzijdige harpisten van deze tijd een klassiek concert Op Hodenpijl. 

Met het oog op de toekomst en met een weg vol uitdagingen voor ons, speelt Lavinia tijdens dit concert muziek van tijdgenoten en haarzelf. Geïnspireerd vanuit de Minimal Muziek van oa. Philip Glass, bevat dit programma o.a. muziek van Arnalds, Lambert, en Streliski. Deze muziek sluit aan op één van haar vele kanten die ze als artiest omarmt.

‘De stilte tussen klanken in vergroot de muziek eromheen. Ondanks de ontstane ruimte tussen ons in raakt muziek ons nog altijd over grote afstanden heen.’ – Lavinia

Biografie:
Lavinia Meijer (1983), winnares van de Nederlandse Muziekprijs 2009, is een van de meest veelzijdige harpisten van deze tijd. Na haar debuut in Carnegie Hall in New York in 2007 wordt ze regelmatig uitgenodigd om als soliste op te treden in Europa, Azië en Amerika. Ze werkte samen met bekende componisten als Philip Glass (Koyaanisqatsi, the Hours) en Ludovico Einaudi (Intouchables, Black Swan) en deelde met hen het podium, alsook met de legendarische Iggy Pop, Patti Smith, Laurie Anderson, Olafur Arnalds en Sufjan Stevens. Haar albums worden wereldwijd uitgebracht (Channel Classics, Sony Classics) en zijn bekroond met een Edison Award en een gouden-en platina-status.

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch = niet meer mogelijk)

Speciaal voor dit concert bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 44,-. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Prijs concert: € 27,50 een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 44,- (het is helaas niet meer mogelijk dit arrangement incl. lunch te reserveren)

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 07 november 2021

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

27,50; incl. lunch € 44,00.

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code