Skip to main content

Intuïtief concert – Lars Zebregs

Laat je meevoeren op de helende klanken van bezield pianospel en de hartverwarmende stem van Lars Zebregs. Beleef een bijzondere middag tijdens een intuïtief concert met muziek en verhalen.

Voor Lars is elk concert uniek, afhankelijk van de locatie, het publiek en de energie van het publiek. Door zich open te stellen en zich op deze factoren af te stemmen, komen zijn intuïtieve concerten tot stand.

Toen Lars vanaf 2013 zijn passie en hart ging volgen, bleek de muziek de juiste keuze. In twee jaar tijd was hij fulltime muzikant. Hij ontwikkelde zich op verschillende vlakken en zijn muzikale inspanningen zijn door de jaren heen altijd in beweging gebleven. Zo bracht hij een eigen album uit, en omlijst hij al de nodige jaren huwelijks- en afscheidsceremonies. De laatste jaren begon spiritualiteit een steeds grotere rol in zijn leven te spelen. Als zanger en pianist besloot Lars daarom zijn muzikale talenten op een andere manier in te zetten. In samenwerking met dat wat zich in het moment aandient ontstaat er een intuïtief muzikaal programma waarin allerlei stijlen de revue passeren. Zo speelt en zingt hij eigen liedjes, covers, maar ook muziek die nog niet eerder bestond. ‘Liedjes die zich eenmalig aandienen, omdat ze daar simpelweg op dat moment horen te zijn’, aldus Lars.

Volgens de overtuiging van deze muzikant komt zijn inspiratie ergens vandaan. Door overgave en zich open te stellen voor deze inspiratie kan er een concert op maat gegeven worden.
‘Als ik vroeger een concert gaf met een vast programma, stond ik altijd stijf van de zenuwen en liep het nooit zoals ik wilde. Sinds ik intuïtieve concerten breng, gaat er een groot deel van mijn ego opzij waardoor alles door mij heen kan stromen, in lijn met dat wat zich aandient.’

Een uniek concert waar door middel van muziek een warme verbinding tot stand komt tussen het publiek en de muzikant.

Kijk voor meer info over Lars op zijn website: www.larszebregs.nl

Prijs: € 15,-
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.

Datum

zondag 04 augustus 2024

Tijd

14:00 - 15:30

Prijs

€ 15,00

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl