Skip to main content

Het geheim achter Chronische klachten – Lanke Broeders

Voel jij je elke ochtend weer gelukkig en gezond, met inspiratie om de nieuwe dag te beginnen? Of sukkel je al een poosje met pijn? Of met overtollige kilo’s die je maar niet kwijtraakt? Met huidklachten waar niets tegen lijkt te helpen. Of misschien heb je eigenlijk altijd wel een beetje stress en een hoofd dat maar niet stilstaat. Je hebt al gemerkt dat je deze klachten niet oplost met een pilletje, met één druk op de knop. Ze keren terug of houden aan.

Chronische klachten komen in allerlei soorten en maten, in gradaties van zwaar tot klein en op de achtergrond. Maar één ding hebben ze met elkaar gemeen: de oorzaak. En dus eigenlijk ook de oplossing. We zijn het ons zo gewoon dat het ons niet altijd opvalt. Maar de hele dag door leggen we kleine beetjes druk op onszelf. En dat is logisch, want spanning maakt ons klaar om in actie te komen. Het is een natuurlijke overlevingsreactie. Al die kleine beetjes bij elkaar zorgt ervoor dat onze emmer overloopt. Ons zenuwstelsel, hormoonstelsel en darmen raken daardoor ongemerkt overbelast en gaan klachten veroorzaken. Deze kunnen divers zijn, zowel fysiek, mentaal-emotioneel als spiritueel.

Lanke Broeders, natuurgeneeskundige, specialist zelfgenezing van chronische en/of terugkerende klachten legt je deze avond uit hoe je hiermee om kunt gaan. Ze heeft een unieke methode ontwikkeld die chronische klachten oplost door de samenwerking tussen je lichaam, je mindset en je intuïtie. Deze methode komt voort uit haar boek: “Gezonde voeding bestaat niet, gezond voeden wel’.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 43,-

Datum

woensdag 02 november 2022

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 19,50

Locatie

Pastoriekamer
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl