Skip to main content

Kyoto Opstellingendag – Vincent Nijman

Nijman Coaching & Trainingen organiseert vandaag samen met Reflection of a Soul een Kyoto Opstellingendag Op Hodenpijl. Deze dag werken we met een combinatie van Sjamanisme, Familieopstellingen en Traumawerk. We gaan deze dag aan de slag met een combinatie van individuele en collectieve stukken voor de deelnemers. Een Kyoto Opstellingendag is lifechanging, een dag om nooit te vergeten.

Traumatische ervaringen en waar we vandaan komen, hebben een belangrijke invloed op ons gedrag, functioneren, gezondheid en de keuzes die we bewust en onbewust maken in ons werk en privéleven. We nemen b.v. patronen mee uit onze familiesystemen die je in het dagelijks leven kunnen belemmeren. Problemen waarvan je de oplossing maar niet lijkt te kunnen vinden op gebieden als angst/ziekte/depressie/het leven (deels) niet kunnen nemen/verstoring van (ver)binding of sexualiteit etc. Deze hebben vaak hun oorsprong in onze familiebanden, geschiedenis of trauma’s (ook uit vorige levens) die we met ons meedragen. Ook in zakelijke context kunnen schijnbaar complexe problemen ontstaan doordat b.v. een paar simpele systemische regels worden geschonden.

Met behulp van Kyoto Opstellingen kan een beweging worden ingezet naar heling en doorbreken van patronen. Tijdens een dag Kyoto Opstellingen combineren we Systemisch Werk, Traumawerk en Sjamanisme om op diepe laag individuele en collectieve thema’s uit te werken.

Vincent Nijman is Sjamanistisch Opsteller, Systemisch- en NLP Coach en Traumatherapeut.

Tijd: 09:30 tot 17:00 uur
Investering: De investering voor deze geheel verzorgde dag (inclusief lunch) is € 169,-

Inschrijven
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door hier te klikken.
Voor meer informatie neem je contact op via tel: 085-1305698 of mail: info@vincentnijman.nl

Datum

zondag 28 april 2024

Tijd

09:30 - 17:00

Prijs

€ 169,00

Ticket

Lees verder

Locatie

Serre
Categorie

Organisator

Nijman Coaching & Training
Telefoon
085-1305698
E-mail
info@vincentnijman.nl
Website
https://www.vincentnijman.nl/