Skip to main content

Kundalini Awakening XL Edition – Elmora & Marnix

Vrijdag 3 november geven Marnix en Elmora een Kundalini Awakening sessie in de kerk van Op Hodenpijl.

Kundalini Awakening is een unieke ervaring die energiewerk en sjamanistisch reizen combineert. Deze sessies kunnen het begin zijn van een prachtige reis van groei, verandering, genezing en het verkennen van het onbekende.

Liggend op je mat ga je op een reis van klank en innerlijk zicht. Tijdens deze reis wordt er een veld van kosmische energie geopend wat resulteert in de beleving van een wakkere droom.

Kundalini Awakening is geaard en verbonden blijven met je lichaam en deze wereld. Het is anders dan elke klassieke Kundalini-beoefening omdat het meer is; zachter en krachtiger en ook meer geleidelijk ontwakingsproces dan de meeste mensen ooit hebben meegemaakt.

Energie en geluid echoën op cellulair niveau, waardoor diepe genezing en transformatie mogelijk zijn.
Deelnemers vertellen dat ze diepe inzichten of realisaties hebben, een versterkt innerlijk weten, meer helderheid, ontwikkelde zintuigen, dieper te voelen, diepere staten van bewustzijn, meer in verbinding met zichzelf, leven met een geopend hart, gelukzaligheid, het ervaren van non-duale staten of eenheid… de lijst gaat maar door.

Het gaat niet om wat er tijdens een sessie gebeurt, maar om de grote veranderingen in je leven na de sessies.

Omdat Elmora en Marnix dit energie-cadeau heel graag met iedereen willen delen, geven zij een sessie anders dan anders omdat deze sessie langer zal zijn dan een standaard sessie. Dit betekent dat jij extra lang ondergedompeld wordt in de magische energie van Kundalini.
Ervaar de Kundalini Awakening in groepsverband. Samen verhogen we de energie en delen we deze met gelijkgestemden die op dezelfde reis zijn.

Marnix en Elmora, beiden ervaren spaceholder en energy-worker, nodigen jou uit met heel hun zijn om dit energetische geschenk te delen.

Datum: vrijdag 3 november 2023
Tijd: 19.30 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Kosten:
€ 65,- (incl. kopje thee) (verkrijgbaar via link)

Leeftijd: 18 jaar en ouder

Belangrijk om te weten:
Heb je ernstige hartklachten, last van psychoses of epilepsie? Dan kun je helaas niet mee doen aan deze energie-ervaring.

Draag kleding waarin je makkelijk beweegt (yoga/sportkleding), en breng een yoga/sportmat mee.
Een dekentje kan ook heel fijn zijn! Probeer ruim van te voren te eten, want de energie kan makkelijker stromen op een lege maag.

Reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.
Voor meer informatie zie:
https://kundalini-awakening.nl/
https://www.instagram.com/kundalini_awakening_nl/

Datum

vrijdag 03 november 2023

Tijd

19:30 - 22:00

Prijs

€ 65,00

Ticket

Mor Elmora

Locatie

Kerk
Categorie

Organisator

Mor Elmora