Skip to main content

Kundalini-energy Activation – Elmora

Ontwaak Jouw Oerkracht: Kundalini-energy Activation – Unieke Ervaring!
Voel jij de roep van jouw innerlijke kracht? Wij nodigen je uit voor een transcendente reis tijdens onze speciale Kundalini-energy Activation ceremonie, een unieke ervaring die de stralende energie van jouw innerlijke kracht ontketent.

Kundalini-energy Activation is een mix van energiewerk en sjamanistisch reizen. Liggend op een je yogamat hoor je muziek en klank door de ruimte echoën en opent zich een veld van cosmische energie. De activatie kan het begin zijn van een prachtige reis van groei, verandering, genezing en het verkennen van het onbekende. Bereid je voor op een diepgaande onderdompeling in helende energie die je leven zal transformeren – Een goed begin van de maand maart, denken wij zo.

Dit evenement is voor iedereen die beseft dat af en toe tijd nemen voor zelfzorg essentieel is. Het is voor degenen die van unieke ervaringen houden, nieuwsgierig zijn naar wat het leven te bieden heeft, en graag investeren in spirituele en persoonlijke groei.

Kundalini-energie is de vitale levenskracht die in ons allen sluimert, een ingedommelde levensenergie aan de basis van je ruggengraat. Deze ceremonie zal jouw Kundalini-energie ontwaken en door de energiecentra (chakrasysteem) van je lichaam laten stromen.

Kundalini-energy Activation biedt een breed scala aan voordelen, zoals mentale helderheid, innerlijke rust, stressvermindering, emotionele bevrijding, verhoogde energie en vitaliteit, en nog veel meer.

In deze ‘heartfelt experience’ laat je los wat jou niet meer dient en ontvang je wat jou dient; dat wat jij nodig hebt. Niets kan worden geforceerd; de energie zal zich op een natuurlijke manier openen, perfect afgestemd op jouw Body, Mind & Spirit.

Praktische informatie
Datum: 3 maart 2024
Inloop: 14:30 uur
Aanvang: 15:00 uur
Locatie: Op Hodenpijl
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Prijs: €69,-

Elmora is ervaren facilitator en energiewerker, zij faciliteert deze ceremonie met hart en ziel. Op authentieke wijze leidt zij dit samenzijn; toegankelijk, hartelijk en down-to-earth. Haar liefde en passie voor deze modaliteit is zichtbaar en vooral heel voelbaar!

Bij deze Kundalini-energy Activation mag extra lang baden in de helende energie. Dit is een bijzondere belevenis op een hemelse plek, je mag dan ook een UNIEKE ervaring verwachten!
Je kunt het niet goed doen en je kunt het niet fout doen. Het enige wat je hoeft te doen is zo min mogelijk!
Dit event is er voor iedereen, voorkennis of ervaring is geheel niet van belang.

Meer informatie:
Website: https://www.morelmora.com/
Email: info@morelmora.com

Nog een aantal praktische zaken:
Het is prettig om makkelijk zittende kleding te dragen.
Neem zelf een (yoga)mat mee om op te liggen en 2 dekentjes; Tijdens deze helende sessie daalt je lichaamstemperatuur, houd hier zeker rekening mee en zorg dat je het comfortabel warm houdt.De activatie duurt, los van de intro en outro, ruim anderhalf uur. Een hele volle maag en/of een volle blaas kan heel afleidend zijn voor je, daarom raden we je aan om je voedsel en vochtinname te beperken 1 á 2 uur voor de sessie. En blijf s.v.p. alcoholvrij 24 uur voor aanvang 😉

Prijs: € 69,-
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.

Datum

zondag 03 maart 2024

Tijd

14:30 - 17:30

Prijs

€ 69,00

Locatie

Kerk
Categorie

Organisator

Kundalini-Awakening.nl