Skip to main content

De KonMari methode – Anneliese Rose

Op woensdag 8 september is Anneliese Rose te gast Op Hodenpijl voor een lezing. Voel je stress in plaats van rust als je thuiskomt? Zitten je kasten te vol en komt er geen eind aan de stapels met op te ruimen spullen? Heb je plannen om kleiner te gaan wonen of wil je graag eenvoudiger gaan leven?

Gecertificeerd KonMari Opruimcoach Anneliese Roose vertelt je alles over de opruimmethode van de Japanse Marie Kondo. Zij inspireerde wereldwijd al miljoenen mensen om te gaan opruimen en te kiezen voor wat hen écht gelukkig maakt.

Anneliese helpt je om rust en ruimte te maken in je huis. Ze leert je heldere beslissingen te nemen over wat jou echt gelukkig maakt. Door jezelf te omringen met enkel spullen die je plezier en energie geven, leer je jezelf beter kennen, krijg je meer rust in je hoofd en geef je zuurstof aan je leven.

Stel jezelf een opgeruimd leven voor, met enkel nog spullen om je heen waar je blij van wordt. Een leven met meer rust, ruimte en overzicht… Zalig toch?

Je leert hoe je dat opgeruimde leven kunt bereiken én hoe je het moeiteloos kunt behouden. Je vertrekt naar huis met nieuwe inspiratie en veel zin om zelf te starten met opruimen

Anneliese begeleid je volgens de methode van de Japanse Marie Kondo. Zij is de auteur van The Life Changing Magic of Tidying Up (vertaald als Opgeruimd!) en Spark Joy. Van haar boeken werden er wereldwijd al meer dan twaalf miljoen exemplaren verkocht.

De KonMari-methode leert je hoe je je huis in een korte periode voor eens en voor altijd opruimt. Het is een plezierig en soms confronterend proces waarbij je jezelf beter leert kennen en je ruimte maakt voor nieuwe ervaringen.

Enkele kenmerken van de methode zijn:

  • De vraag “Does it spark joy?” (Word je er blij van?)
  • Opruimen per categorie (kleding > boeken > papier > allerlei > emotionele spullen), niet per locatie
  • Een unieke manier van kleding en spullen opbergen die je gegarandeerd plezier brengt. ​

Ben jij klaar voor een frisse nieuwe wending in je leven? Ben je enthousiast maar weet je niet waar te beginnen?

Als eerste gecertificeerde KonMari Consultant in België begeleid Anneliese je met plezier naar een leven met meer rust en ruimte.

Extra bij te boeken, ons eet en weet arrangement.  

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 41,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 08 september 2021

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 18,50. Inclusief maaltijd: € 41,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl