Skip to main content

Klassiek op zondag – The Lincan Brothers

Het nieuwjaarsconcert in de reeks Klassiek op Zondag staat in het teken van Roemeense zigeunermuziek. Muziek recht uit het hart. 

The Lincan Brothers brengen een feestelijk nieuwjaarsprogramma met bekende klassiekers in zigeunerstijl ,jazz en swing en originele Roemeense zigeunermuziek.  U gaat luisteren naar een smeltkroes van, virtuositeit en zigeuner-passie. Dirigent Bons vertelt tussen de muziekstukken door meer over de uitvoerenden, de instrumenten en componist.

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Voor dit concert bieden wij het volgende arrangement:  lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaal je € 32,-. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Entree: € 16,50 inclusief drankje (kinderen tot 12 jaar gratis entree)
Inclusief lunch: € 32,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

zondag 20 januari 2019

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

€ 16,50. Inclusief lunch € 32,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl