Klassiek op zondag – Marco Bons – Joseph Puglia

Elke derde zondag van de maand om 12.00 uur bieden we een klassiek concert van hoge kwaliteit! 

Dirigent Marco Bons brengt maandelijks nieuwe topmuzikanten naar Op Hodenpijl die zorgen voor een oorstrelende ervaring.

Op zondag 18 oktober is Joseph Puglia te gast Op Hodenpijl. Hij zal deze middag solowerken spelen van Bach en nieuwere muziek van Oliveros, Saariaho en Norman. Een uitdagend programma voor muzikant en luisteraar! Gezien zijn grote kennis en liefde voor hedendaagse muziek een spannende ontmoeting van oude en nieuwe klanken door een geweldige violist.

Joseph Puglia, New Yorker van geboorte, maakte zijn ­succesvolle solodebuut in de Grote Zaal van Het Concertgebouw in 2009, toen hij het Vioolconcert van John Adams vertolkte bij Asko|Schönberg onder leiding van Reinbert de Leeuw.

De violist concerteerde op tal van podia, in onder meer Londen, Parijs, Melbourne en New York. Hij vervult regelmatig de rol van concertmeester bij Asko|Schönberg en als zodanig was hij ook bij het Ensemble Intercontemporain te gast. ­

Joseph Puglia speelt vaak en graag hedendaagse muziek; hij bracht nieuw werk van bijvoorbeeld Joey Roukens en Peter Eötvös in première. ­Recentelijk initieerde hij een omvangrijk project rondom componist Luciano Berio, met concerten, masterclasses en cd-opnamen.

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Speciaal voor Klassiek op Zondag bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 34,50. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Prijs concert: € 18,50 een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 34,50
Kinderen tot 12 jaar gratis entree, exclusief lunch.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 18 oktober 2020

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

18,50. Inclusief lunch: € 34,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.