Skip to main content

Klassiek op zondag – Marco Bons – Opera per Tutti

Elke derde zondag van de maand om 12.00 uur bieden we een klassiek concert. 

Marco Bons is een Nederlandse dirigent met een passie. Winnaar van meerdere prijzen bij internationale concoursen, heeft hij zijn eigen muzikale visie opgebouwd door te werken met vele opera- en symfonische gezelschappen en het organiseren van eigen muziekproducties. Hij brengt elke maand de nieuwe topmuzikanten naar Op Hodenpijl die zorgen voor een oorstrelende ervaring.

Op zondag 27 november is Opera per Tutti  te gast. 

Opera per Tutti onder leiding van mezzosopraan Mylou Mazali introduceert een nieuwe vorm van operaconcerten. Naast het bestaande aanbod van opera zocht zij naar een concept waarin losse operafragmenten worden gepresenteerd en waarbij ‘highlights’ uit meerdere opera’s binnen één voorstelling ten gehore worden gebracht.
Zappend door het operarepertoire, met steeds een ander programma van solo-aria’s en ensemblestukken uit hele bekende opera’s waaronder Don Giovanni, Rigoletto, La Traviata, en Carmen.
Naast artistiek leider, presentator en mezzosopraan Mylou Mazali treden op: tenor Thomas de Bruin, bariton Jan Willem van der Hagen en pianist Jeroen Sarphati.
Deze groep fantastische zangers, begeleid door een geweldig pianist brengt muziek van hoge kwaliteit en neemt de bezoeker mee langs een doorsnee van aria’s en ensemblestukken.
Opera wordt in dit concept voor iedereen toegankelijk. Zonder schroom of drempelvrees kan iedereen aanschuiven om te komen genieten.

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Speciaal voor Klassiek op Zondag bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 36,-. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Prijs concert: € 19,50 een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 36,-

Kinderen tot 12 jaar gratis entree, exclusief lunch.

Datum

zondag 27 november 2022

Tijd

12:00 - 13:15

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl