Skip to main content

Klassiek op zondag – Nieuwjaarsconcert

Elke derde zondag van de maand om 12.00 uur bieden we een klassiek concert van hoge kwaliteit! Op zondag 19 januari brengen we traditiegetrouw het Nieuwjaarsconcert. 

Dirigent Marco Bons brengt voor het nieuwjaarsconcert kamerorkest Camerata Terra Reno naar Op Hodenpijl met Sasha Mashina op viool. Sasha is een Nederlands-Russisch violiste. Als jong talent heeft ze opleidingen bij de beste pedagogen in Rusland, Duitsland en Nederland genoten. Zo hebben o.a. Wolfgang Marschner, Natalia Morozova, Leonidas Kavakos, Ilja Grubert, Johannes Leertouwer een belangrijk rol gespeeld in Sasha’s artistieke ontwikkeling. Ook heeft Sasha prijzen gewonnen op diverse Nederlandse en internationale vioolconcoursen en behaalde meerdere malen de finale. Sinds 2014 is ze violist in een van de beste Nederlandse orkesten: het Residentie orkest.

Programma:
Antonio Vivaldi  –  Le Quattro Stagioni   /   De Vier Jaargetijden (1678 – 1741)
Concerto Nr.1  La Primavera / De Lente    (Op. 8 Nr. 1  – RV 269)
Allegro
Largo e pianissimo
Allegro

Concerto Nr.2  L’Estate / De Zomer    (Op. 8 Nr. 2  – RV 315)
Allegro mà non molto
Adagio
Presto

Concerto Nr.3  L’Autunno / De Herfst    (Op. 8 Nr. 3  – RV 293)
Allegro
Adagio molto
Allegro

Concerto Nr.4  L’Inverno / De Winter    (Op. 8 Nr. 4  – RV 297)
Allegro non molto
Largo
Allegro

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Speciaal voor Klassiek op Zondag bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 32,-. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Prijs concert: € 16,50 een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 32,-
Kinderen tot 12 jaar gratis entree, exclusief lunch.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 19 januari 2020

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

16,50. Inclusief lunch: € 32,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code