Klassiek op zondag – Marco Bons (GEANNULEERD)

Elke derde zondag van de maand om 12.00 uur bieden we een klassiek concert.
Dit concert is helaas geannuleerd. 

Marco Bons is een Nederlandse dirigent met een passie. Winnaar van meerdere prijzen bij internationale concoursen, heeft hij zijn eigen muzikale visie opgebouwd door te werken met vele opera- en symfonische gezelschappen en het organiseren van eigen muziekproducties. Hij brengt elke maand de nieuwe topmuzikanten naar Op Hodenpijl die zorgen voor een oorstrelende ervaring.

Aleksandra Tonelli: piano
Alejandra Rony: contrabas

Mestiza is het muzikale resultaat dat ontstaat uit de ontmoeting tussen een Argentijnse pianist en componist en een Latijns-Amerikaanse contrabassist. Een eerbetoon aan de Latijns-Amerikaanse muziek en de oneindige klankmogelijkheden die ontstaan wanneer verschillende culturen elkaar ontmoeten. Het programma is een mengelmoes van muziekstijlen zoals de milonga, de chacarera, de zamba, de tango, de guajira, jazz en de eigen composities van de musici die momenteel in Nederland verblijven.

Alejandra Rony is een Latijns-Amerikaanse contrabassist, oorspronkelijk afkomstig uit Costa Rica. Ze studeerde haar bachelor muziek in EMVM, in Mexico-stad en behaalde haar master in Codarts, Rotterdam. Sindsdien blijft ze in Rotterdam werken bij Sinfonia Rotterdam, RBO, Holland Symphony Orchestra en Brussels Philharmonic. Ze werkt ook actief samen in meerdere projecten met verschillende artiesten zoals Oihua ensemble en Inner Duo en organisaties in heel Nederland zoals MIH.

Aleksandra Tonelli is een Argentijnse pianiste en componist gevestigd in Nederland. Met een internationale carrière als pianiste trad ze op in tal van theaters en festivals in het VK, Europa en Latijns-Amerika. Aleksandra is ook muziekprofessor in klassieke piano en meester in muziek in pianotango en jazzcompositie. Ze ontving verschillende nationale en internationale erkenningen in Nederland, het VK en Argentinië. Momenteel is ze bandleider van Quinteto Irreal en Cocoliche Trio, met wie ze haar eigen muziek ten gehore brengt. Ze werkt ook als artistiek onderzoekscoach (CODARTS Master Education) en freelance pianist, componist en arrangeur.

Prijs concert: € 19,50 een drankje na afloop
Kinderen tot 12 jaar gratis entree.

Datum

zondag 19 maart 2023

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

€ 19,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.