Klassiek op zondag – Kerstconcert – Lincan Ensemble

Elke derde zondag van de maand om 12.00 uur bieden we een klassiek concert. Tijdens kerst brengt Marco Bons een bijzonder klassiek kerstconcert naar Op Hodenpijl. 

Marco Bons is een Nederlandse dirigent met een passie. Winnaar van meerdere prijzen bij internationale concoursen, heeft hij zijn eigen muzikale visie opgebouwd door te werken met vele opera- en symfonische gezelschappen en het organiseren van eigen muziekproducties. Hij brengt elke maand de nieuwe topmuzikanten naar Op Hodenpijl die zorgen voor een oorstrelende ervaring.

Op zondag 18 december brengt hij een speciaal kerstconcert met de Lincan Brothers naar Op Hodenpijl.

Roemeense zigeunermuziek, muziek recht uit het hart met uiteraard een verbintenis naar de Kersttijd. De muzikanten van het Lincan Ensemble zijn gespecialiseerd in verschillende muziekstijlen, zoals: klassiek muziek, folklore muziek, zigeunermuziek en zigeuner-jazz muziek en wereldmuziek.

Met gemak verplaatsen zij zich van klassieke muziek naar jazz muziek, van Roemeense muziek naar Hongaarse en Russische muziek of van volksmuziek arrangementen naar hun eigen muzikale arrangementen.

Kortom, het Lincan Ensemble is een virtuoze groep musici die als geen ander de smeltkroes van virtuositeit en zigeuner-passie bij de luisteraar brengt. En natuurlijk met de geweldige Giani Lincan achter de cimbalom ook geweldig om te zien!

Prijs concert: € 21,- een drankje na afloop
Kinderen tot 12 jaar gratis entree

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Speciaal voor dit concert bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 36,-. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Prijs concert: € 21,- een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 37,50 (inclusief lunch is al volgereserveerd)

Datum

zondag 18 december 2022

Tijd

12:00 - 13:15

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.