Skip to main content

Klassiek op zondag – Marco Bons – Trio Calliope

Elke derde zondag van de maand om 12.00 uur bieden we een klassiek concert van hoge kwaliteit! 

Dirigent Marco Bons brengt maandelijks nieuwe topmuzikanten naar Op Hodenpijl die zorgen voor een oorstrelende ervaring.

Vijf collega’s van het Residentie orkest onder de naam Calliope Strings gaan de uitdaging aan Mozart’s ongeëvenaarde klankenpalet in een ander jasje te brengen. Een praktijk die Mozart trouwens zelf ook veelvuldig toepaste.

Pianist Maurice van Schoonhoven soleert met hun in het beroemde pianoconcert in A, KV 488 in een bewerking voor piano en strijkkwintet van Ignaz Lachner.
Violiste Alexandra Bons soleert in het 4e Vioolconcert van Mozart ondersteunt door haar strijk- collega’s en Maurice van Schoonhoven op piano.

CALLIOPE STRINGS
Maurice van Schoonhoven piano
Alexandra Bons viool
Momoko Noguchi viool
Tanja Trede altviool
Tom van Lent cello
John van Lierop Contrabas

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Speciaal voor Klassiek op Zondag bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 34,50. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Prijs concert: € 18,50 een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 34,50
Kinderen tot 12 jaar gratis entree, exclusief lunch.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 19 juni 2022

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

18,50. Inclusief lunch: € 34,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl