Skip to main content

Klassiek op zondag – Marco Bons – Trio Calliope

Elke derde zondag van de maand bieden we een klassiek concert van hoge kwaliteit! 

Dirigent Marco Bons brengt maandelijks nieuwe topmuzikanten naar Op Hodenpijl die zorgen voor een oorstrelende ervaring.

In de zomermaanden juni, juli en augustus is Trio Calliope te gast.

Trio Calliope wordt gevormd door Sasha Mashina, Momoko Noguchi en Tanja Trede, collega’s in het Residentie Orkest Den Haag.

Zij delen de passie voor kamermuziek en nieuwsgierigheid naar onbekende bezettingen en composities die het meer dan verdienen om uitgevoerd te worden.

Bovendien hebben zij zowel muzikaal als ook menselijk een bijzondere „klik“ met elkaar en is het spelen in deze formatie een mooie verrijking van hun leven.

Ze traden veelvuldig op op diverse podia in Nederland (o a Azijnfabriek Den Bosch en bij diverse concerten van Het Residentie Orkest).

Prijs concert: € 18,50 een drankje na afloop
Kinderen tot 12 jaar gratis entree, exclusief lunch.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 18 juli 2021

Tijd

16:00 - 17:15

Prijs

18,50.

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl