Skip to main content

Klassiek op zondag – Marco Bons – The Lincan Brothers

Elke derde zondag van de maand om 12.00 uur bieden we een klassiek concert van hoge kwaliteit! 

The Lincan Brothers brengen een feestelijk nieuwjaarsprogramma met bekende klassiekers in zigeunerstijl, jazz en swing en originele Roemeense zigeunermuziek. Je gaat luisteren naar een smeltkroes van, virtuositeit en zigeuner-passie. Muziek die rechtstreeks uit het hart komt. Met onder andere Giani Lincan op Cymbalon, Paul-Cristi Turcitu op viool en Jani Metso op cello.

Dirigent Marco Bons brengt maandelijks nieuwe topmuzikanten naar Op Hodenpijl die zorgen voor een oorstrelende ervaring.

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Speciaal voor Klassiek op Zondag bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 34,50. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Prijs concert: € 18,50 een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 34,50
Kinderen tot 12 jaar gratis entree, exclusief lunch.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 16 januari 2022

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

18,50. Inclusief lunch: € 34,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code