Klassiek op zondag – Duo de Thuiskomst

Eke derde zondag van de maand een klassiek concert op zondag onder leiding van Marco Bons. Op zondag 17 februari spelen Quirine van Hoek en Ellen Zijm het programma de Thuiskomst met muziek voor viool en accordeon. 

Met De Thuiskomst in de vroege barok brengt muziek van John Dowland en Heinrich Franz van Biber je in 17e-eeuwse sferen. Daarnaast staan er ook werken van Manuel de Falla, Pablo de Sarasate, Joaquín Turina, Enrique Granados en Astor Piazzolla op het programma. Een prachtige afwisseling tussen zwoele warme klanken en virtuoos en hartstochtelijk geweld. Geniet van de samensmeltende klanken van de viool en de accordeon.

Programma
Differencias sobre el canto ‘La  Dama le demanda van Antonio de Cabezón, De Vierjaargetijden (winter) van Antonio Vivaldi, stukken uit Cuentos de España van Joaquin Turina, een vrije bewerking op Zadok the Priest van Georg Friedrich Händel, Castilla van Isaac Albéniz, de Sonata Representativa van Heinrich Ignaz Franz von Biber, Prayer van Ernest Bloch, de Milonga van Piazolla en de Roemeense volksdansen van Béla Bartók.            

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Voor dit concert bieden wij het volgende arrangement:  lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop.

Entree: € 16,50 inclusief drankje (kinderen tot 12 jaar gratis entree)
Inclusief lunch: € 32,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

zondag 17 februari 2019

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

16,50 Inclusief lunch: € 32,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.