Skip to main content

Klassiek op zondag – Marco Bons – Bach’s Koffie-kantate

Elke derde zondag van de maand bieden we een klassiek concert van hoge kwaliteit! Let op, dit concert begint om 11.00 uur. 

Bekende vocale solisten en instrumentalisten onder leiding van Marco Bons brengen het koffie-aroma naar Op Hodenpijl. De muziek van Johann Sebastian Bach verbindt ons op vele manieren, zo ook door middel van koffie!

Inhoudelijk weet Bach in zijn Koffiecantate het belang van deze drank in de relationele sfeer op komische wijze te onderstrepen. En nergens smaakt koffie beter dan in Op Hodenpijl, toch?

Dirigent Marco Bons brengt maandelijks nieuwe topmuzikanten naar Op Hodenpijl die zorgen voor een oorstrelende ervaring.

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch – helaas niet meer mogelijk)
Het arrangement incl. lunch is helaas uitverkocht. 
Speciaal voor Klassiek op Zondag bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 11.00 uur in de kerk. Om 12.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 34,50. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Prijs concert: € 18,50 een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 34,50
Kinderen tot 12 jaar gratis entree, exclusief lunch.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 20 februari 2022

Tijd

11:00 - 12:15

Prijs

18,50. Inclusief lunch: € 34,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl