Arcadie trio @ophodenpijl

Klassiek op zondag – Arcadië Trio

Elke derde zondag van de maand een klassiek concert op zondag onder leiding van Marco Bons, op zondag 17 maart spelen Steven Geraards klarinet, Timothee Busch, cello & Henriette Wirth op piano. Zij brengen muziek van Schumann, Tajčević & Brahms.

De musici leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan het Utrechts Conservatorium. Hun repertoire omvat werken van bekende componisten als Brahms, Beethoven en Bruch, maar ook van minder bekende grootheden als Rota, Tajčević en Zemlinsky. Zij gaven concerten door heel Nederland en in België en in 2011 maakten zij hun debuut in de kleine zaal van Muziekcentrum Vredenburg te Utrecht. In 2015 leidde een tournee hen naar Spanje alwaar zij concerten gaven in Madrid en Léon.

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Voor dit concert bieden wij het volgende arrangement:  lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaal je € 32,-. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Entree: € 16,50 inclusief drankje (kinderen tot 12 jaar gratis entree)
Inclusief lunch: € 32,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

zondag 17 maart 2019

Tijd

12:00 - 13:30

Prijs

16,50 Inclusief lunch: € 32,-

Ticket

Arcadie Trio

Locatie

Kerk
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.