Klassiek op zondag – Marco Bons (geannuleerd)

Elke derde zondag van de maand om 12.00 uur bieden we een klassiek concert van hoge kwaliteit! 

In verband met de maatregelen vanuit het RIVM is dit concert helaas geannuleerd. Indien u gereserveerd heeft voor dit concert, komt uw reservering automatisch te vervallen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden om dit concert te verplaatsen naar een nader te bepalen datum.

Dirigent Marco Bons brengt maandelijks nieuwe topmuzikanten naar Op Hodenpijl die zorgen voor een oorstrelende ervaring.

In april zetten we Beethoven in het zonnetje vanwege zijn 250ste geboortejaar. Blazersensemble La Spiritata speelt een programma rond Beethoven en enkele grote tijdgenoten met een aantal originele composities voor deze bezetting. Van de meester zelf speelt La Spiritata een prachtige bewerking van de mooiste delen uit de opera Fidelio, het beroemde Allegretto uit de Zevende Symfonie en het Rondino dat hij origineel voor een blazersensemble geschreven heeft. Daartegenover worden delen uit de magnifieke bewerking van Mozarts opera Don Giovanni door Triebensee gezet.

La Spiritata is in beginsel een blaasoctet met 2 hobo’s, 2 klarinetten, 2 fagotten en 2 hoorns, vaak aangevuld met een contrabas. De basis voor dit ensemble ligt in het Nijmeegs Studentenorkest, waar de spelers in de jaren ’90 lange tijd samen speelden en waar een hechte band ontstond zowel muzikaal als vriendschappelijk. Het plezier en de energie daaraan ontleend is simpelweg te groot en kan niet worden ontkend. Het niveau van musiceren is hoog; velen volgden naast hun eigenlijke studie enkele jaren conservatorium, en spelen in meerdere semi-professionele ensembles.

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Speciaal voor Klassiek op Zondag bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 32,-. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Prijs concert: € 16,50 een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 32,-
Kinderen tot 12 jaar gratis entree, exclusief lunch.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 19 april 2020

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

16,50. Inclusief lunch: € 32,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.