Klassiek op zondag – Nymphes et Monstres

Elke derde zondag van de maand om 12.00 uur bieden we een klassiek concert van hoge kwaliteit! In oktober speelt Nymphes et Monstres een programma met Cantates. Dit concert is inclusief lunch te reserveren.

Het in Amsterdam opgerichte ensemble Nymphes et Monstres is gespecialiseerd in Franse barok cantates, gepresenteerd in een nieuw fris perspectief. Ze spelen muziek van Campra & Monteclair.

Het programma voor deze datum is nog niet bekend. Het concert wordt toegelicht door dirigent Marco Bons.

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Speciaal voor Klassiek op Zondag bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 32,-. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Prijs concert: € 16,50 een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 32,-
Kinderen tot 12 jaar gratis entree, exclusief lunch.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 20 oktober 2019

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

16,50. Inclusief lunch: € 32,-

Locatie

Kerk
Categorie
op Hodenpijl

Organisator

op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
Email
info@ophodenpijl.nl