Sasha Mashina@ophodenpijl

Klassiek op zondag – Sasha Mashina

Elke derde zondag van de maand om 12.00 uur bieden we een klassiek concert van hoge kwaliteit! Dit keer een concert met het residentie orkest-violiste Sasha Mashina. Ze speelt voor de gelegenheid de Partita’s van Bach.

Bach Partita’s door Sasha Mashina

Volgende zondag kun je luisteren naar de mooiste werken voor vioolsolo. Sasha Mashina speelt de absolute top van de klassieke Westerse muziek en de grootste uitdaging voor iedere violist. Ze gaat de uitdaging aan en speelt de 2e en 3e Partita. Marco Bons gaat natuurlijk de boeiende discussie aan over deze  onderbaarlijke muziek.

Dirigent Marco Bons omschrijft de muziek als volgt: ‘Een triomf van de geest over de materie. Deze uitspraak van Bach’s biograaf Philipp Spitta om de Chaconne uit de tweede partita in d klein te karakteriseren, geldt in feite voor de gehele solo cyclus van zes sonates en partita’s. De verhevenheid en de originaliteit van deze composities kan nooit genoeg benadrukt worden. Johann Sebastian Bach put uit zijn rijke muzikale idioom met unieke harmonieën en klankkleuren om een meesterzet te doen: door toepassing van rigide regels geeft hij vrij spel aan de creatieve geest.’

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Speciaal voor Klassiek op Zondag bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 30,-. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Prijs concert: € 16,50 een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 32,-
Kinderen tot 12 jaar gratis entree, exclusief lunch.

Geen velden gevonden.

Datum

zondag 16 juni 2019

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

16,50. Inclusief lunch: € 32,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.