Skip to main content

Klankcreatie – Carolina Schomper & Ton Akkermans (geannuleerd)

Op zaterdag 11 april geven Carolina Schomper en Ton Akkermans een klankcreatie. Een klankconcert met Tibetaanse en zelf gesmeden klankschalen, gongs en ook houten instrumenten, trommels en castagnetten.

In verband met de maatregelen vanuit het RIVM is dit concert helaas geannuleerd. Indien u gereserveerd heeft voor dit concert, komt uw reservering automatisch te vervallen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden om dit concert te verplaatsen naar een nader te bepalen datum.

Een innerlijke reis maak je, langs bergen, waterstroompjes, rust, stilte, klank en ritme. Je voelt je gedragen, ontspannen en je komt weer bij jezelf. Klank in de frequentie van 432 of 428 brengt je naar de stilte van de ziel.

De mens wordt steeds gevoeliger in deze tijden van verandering. Wij ervaren dat het belangrijk is om met klanken hier op in te spelen en dat er weinig nodig is om tot diepe ontspanning te komen en een mooie reis naar binnen te maken. We spelen dus steeds subtieler en zachter, het gaat meer om de energie van het klankveld dat ons in onze ” Zijns” kracht brengt. Om naar binnen te gaan doen we eerst een korte meditatie.

De klanken van de verschillende instrumenten hebben allen hun eigen kwaliteit. De een geeft meer zachte ontspanning, de ander juist meer opgestrekte “Ik” kracht of aarding.


Ook te boeken, inclusief maaltijd

Het werkt als volgt: vanaf 17.30 tot 18.00 uur kun je inlopen en aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de klankcreatie. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot het concert.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 16,50 inclusief een drankje
Inclusief maaltijd: € 37,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zaterdag 11 april 2020

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 16,50 euro. Inclusief maaltijd: € 37,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl